Opleidingen

Theorie:

Sinds 2009 faciliteert de Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL) de theorie-instructie voor evenementenverkeersregelaars zoals genoemd in de Regeling verkeersregelaars 2009. Daarvoor werd dit door een (wijk)agent verzorgd.

In de praktijk is gebleken, dat alleen een cursus via de e-learning van deze stichting, onvoldoende is voor een goed voorbereide evenementen verkeersregelaar.

 

PRINS VERKEER biedt een aanvulling en/of voorbereiding op dit theoretische examen. Via een duidelijke presentatie worden de volgende onderwerpen behandeld:

  1. Wetgeving;
  2. Veiligheid;
  3. Aanwijzingen;
  4. Conflictbeheersing.

Aangevuld met mijn ruime praktijkervaring en het geven van gelegenheid om vragen te stellen, gaan de deelnemers goed voorbereid de weg op.

opleidingen-theorie1
opleidingen_evenementen_1
opleidingen_evenementen_2

Praktijk:

PRINS VERKEER biedt de mogelijkheid om een opleiding voor beroepsverkeersregelaar te volgen.

 

Deze opleiding duurt drie dagen:

Dag 1: Theorie opleiding gevolgd door theorie examen. Daarnaast het geven van stop- en oprijtekens.

Dag 2: Het handmatig verkeer regelen op twee kruisingen waar de verkeersregelinstallatie op de knipperstand is gezet.

Dag 3: ’s Ochtends de generale repetitie op de examenkruising. ’s Middags examen. Het examen wordt beoordeeld door de examinator en een gedelegeerde van de politie.

 

Opfriscursus:

Ook is er de mogelijkheid voor een ‘opfriscursus’. Gedurende een dag worden weer de punten op de i gezet voor zowel het theoretische als het praktijk gedeelte.

opfriscursus1
opfriscursus2
opfriscursus3
27-04-2018
praktijk 4